Klanten vertellen


Het is een cliché, maar zo is het wel: onze opdracht is pas geslaagd als alle partijen tevreden zijn, u als klant op de eerste plaats. Ons op ons woord geloven, hoeft niet. U hoort het zelf van onze klanten.

Beste Pieter,

Bedankt voor de prima service.

Nadat mijn huis zes maanden te koop had gestaan bij een andere makelaar, nam ik de wijze beslissing over te stappen naar Vastima.

De persoonlijke aanpak, gedrevenheid en professionalisme zorgden voor een vlotte verkoop. Het heel regelmatig op de hoogte houden van de toestand, gaf ook erg veel vertrouwen. Bedankt!

Cooman - Moorsel

Beste Pieter

We kunnen niet anders dan de positieve getuigenissen te bevestigen.

Je bent een makelaar waar vele anderen een voorbeeld kunnen aan nemen. Je bent vriendelijk, behulpzaam, efficiënt en met de nodige kennis van zaken zowel voor de verkopers als de kopers.

Hadden we Pieter eerder gekend, dan hadden we nooit in zee gegaan met ons vorig immokantoor (een mens leert van zijn fouten).

We zijn je dan ook heel dankbaar voor de vlotte verkoop van onze woning. Moesten er ereplaatsen bestaan voor vastgoedmakelaars dan stond Vastima op de eerste plaats met goud voor Pieter.

Nogmaals bedankt en onze hartelijkste groeten.

Michiels - Aerts - Asse

Proficiat!

Na 2 jaar leegstand, in 1 week onze ouderlijke woning verkocht... nooit gedacht!

Parmentier - Ninove

Vastima is een zakenpartner, die doelgericht en methodisch te werk gaat. Hierdoor worden de verkoopkansen gemaximaliseerd en is het ook mogelijk op relatief korte termijn een geschikte koper te vinden.

Wat ik ten zeerste apprecieer is de stipt- en correctheid in zaken. Bovendien heeft hij een klare kijk op de immobiliënmarkt en is zijn advies eerlijk en onafhankelijk.

Van Hauwermeiren - Erembodegem

Uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom verkopen?
Bel 0478 69 30 78

Hartelijk dank Pieter.

Het was niet makkelijk om ons pand verkocht te krijgen. Het is je toch gelukt.

Ik bewonder je professionaliteit en doorzettingsvermogen.

Van den Bossche - Aalst

Nadat mijn woning al 8 maand zonder succes te koop had gestaan, besloot ik om met Vastima samen te werken.

Dankzij Pieter is mijn woning op 2 maand tijd verkocht. Dit door zijn professionele en zeer overtuigende aanpak naar kopers toe en ook naar mij als verkoper.

In vergelijking met andere makelaars gaat het er bij Vastima helemaal anders aan toe: onmiddellijke feedback, het steeds contact houden met potentiële kopers, overtuigingskracht, eerlijkheid,....

Heel erg bedankt voor de snelle verkoop!

De Sutter - Aalst

Hartelijk bedankt Pieter voor de goede service.

U helpt de mensen van begin tot het einde , eerlijk en betrouwbaar . Snel en correct werk. Steeds bereikbaar en houd de klanten op de hoogte van de stand van zaken.

Wensen U nog veel verkoopgenot!

Wellens - Beerens - Aalst

Beste Pieter,

Langs deze weg willen we jou bedanken voor je inzet en het vertrouwen in ons huis!

Pieter is steeds bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Een prima samenwerking!

Zeker een aanrader!

Heyvaert - Erembodegem

Uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom verkopen?
Bel 0478 69 30 78

Beste Pieter,

Hartelijk dank voor de snelle en professionele aanpak bij de verkoop van ons huis te Erembodegem. Je hebt dit op een goede maand kunnen klaren

Er was regelmatig rapportering en feedback wat tot een uitstekende samenwerking leidde. Je bent een aanrader in de immobiliën wereld.

Bogaert - Erembodegem

Eerder toevallig bij Vastima geïnformeerd omdat ik op zoek was naar een makelaar buiten de bekende namen te Aalst.

Hoewel er enig voorbehoud was – tenslotte geen grote naam- moet ik vaststellen achteraf dat de samenwerking vanaf het verkennend gesprek tot en met de ondertekening van de akte voor verkoop een eerlijk succesverhaal was. Een persoonlijke benadering, geen loze beloften, professioneel in de verkoop gezet en vooral geen kleine lettertjes en tenslotte boter bij de vis. Dank je hiervoor.

Absolute aanrader.

Noens - Hofstade

Van harte dank Pieter voor de uitstekende samenwerking!

Alles verliep héél vlot, er was duidelijke informatie en feedback. Jouw manier van omgaan met mensen is héél attent- en respectvol. Jouw manier van handelen vonden we zéér professioneel en correct.

Steven en ik wensen jou nog héél veel succes toe. Hartelijke groeten van ons.

Geeroms - De Kock - Aalst

Hoewel we eerst weigerachtig stonden tegenover het idee van een samenwerking met een vastgoedkantoor, kunnen we na de succesvolle samenwerking, Vastima enkel aanraden!

We werden geregeld geïnformeerd over de stand van zaken en houden een positief gevoel over aan de verkoop van ons appartement!

Bedankt voor jouw hulp en veel succes met jouw toekomstige verkopen.

Nkeshimana - Aalst

Uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom verkopen?
Bel 0478 69 30 78

Wij zijn heel tevreden over het werk dat je voor ons hebt gedaan.De verkoop van de woning is heel vlot verlopen en zijn u zeker dankbaar voor de goede aanpak voor de verkoop van onze woning.

We raden u dan ook aan bij toekomstige verkopers om u aan te prijzen.

De Kerpel - Opwijk

De wijze waarop Pieter een huis verkoopt, getuigt van vakmanschap!

Ik kan het weten want ik heb jammer genoeg heel wat andere stielbedervers zien passeren. Bij Vastima is de service no-nonsense.

Pieter heeft zichzelf in de markt geprijsd omdat hij net zoals zijn collega’s zijn interesse betoonde om mijn woonst te mogen verkopen. Zijn interventies getuigden steeds van ware interesse gepaard gaande met leuke tips waar je wel wat mee bent. Pieter van Vastima was nogal rechtuit door te opperen dat hij het huis echt wilde kennen met zowel zijn kwaliteiten als gebreken.

Tijdens de prijsbepaling werd niet moeilijk gedaan maar viel de focus op redelijkheid. Een huis verkopen is trouwens niet zomaar iets waar één partij dient bevoordeeld te worden op de andere. Een huis verkopen moet iets aangenaams zijn voor zowél de verkoper als de koper. Weinigen hebben dat begrepen maar … Pieter die draalt daar niet om.

Elke belofte die werd gemaakt - én daar was Pieter niet zuinig op - werd moeiteloos ingelost. Mijn huis werd waardig te koop aangeboden met foto’s die alle ruimtes tot hun volle recht lieten komen. Niet één week had Pieter nodig om tussen de kandidaten die hij meteen wist te enthousiasmeren de juiste koper te vinden.

Het verhaal eindigde prachtig: ik had het gevoel een goede verkoop te hebben en voor de koper was de aanschaf van een woning ook een echte blije gebeurtenis want tenslotte is dat wel een niet onbelangrijke gebeurtenis in iemand zijn leven.

Vermeir - Aalst

We stonden vrij sceptisch tegenover een immokantoor, maar Pieter bewees het tegendeel en bleek ons vertrouwen meer dan waard te zijn.

De professionele fotoreportage van de woning, de kennis van de lokale markt, begeleiding bij de rondleidingen, zeer vlotte communicatie en permanente feedback maken van ons erg tevreden klanten.

Pieter bedankt om ons hier doorheen te loodsen, wij zullen je zeker aanbevelen!

Meysman - Van Ransbeeck - Opwijk

Na eerst mijn woning tevergeefs zelf hebben te koop gesteld, kwam ik in contact met Vastima.

Pieter, uw professionele aanpak leidde tot een snelle verkoop van mijn woning, bedankt hiervoor!

Ik zal u zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Van Den Bossche - Aalst

Uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom verkopen?
Bel 0478 69 30 78

Onlangs hebben we een pand verkocht via Immokantoor Vastima. Niets werd aan het toeval overgelaten: publiciteit (beschrijving en foto's van het pand) werden op een leuke manier in een tekst verwerkt en verspreid via verschillende kanalen waardoor het pand snel werd verkocht.

De afhandeling van de verkoop werd op een zeer correcte manier gedaan door Pieter, een man van zijn woord en die zijn beroep zeer ter harte neemt.

Inmiddels hebben wij ook al een pand bij hem gekocht met dezelfde goede ervaring. Dus Pieter, niets dan lof over jouw inbreng, doe zo maar voort en wij wensen jou nog een succesrijke toekomst toe.

Vercauteren - Hanssens - Aalst

Vastima is een aanrader!

Vlotte communicatie en een snelle verkoop.

Bedankt Pieter, ik ben een heel tevreden klant!

Bombeeck - Erembodegem

Beste Pieter

Bij deze willen we u bedanken voor de inzet om ons huis in Moorsel te verkopen, het was geen gemakkelijk opdracht maar je hebt je ervoor ingezet.

We zijn dan ook heel blij met het resultaat en met je werk, nog veel geluk in je carrière en nog eens bedankt!

Deplancke - Neve - Moorsel

Wij waren zeer tevreden met de samenwerking van Vastima.

Ons huis was vlug verkocht en Pieter geeft ook goede raad voor een vlugge en goede verloop. Wij raden dan ook aan om zeker Vastima te kiezen voor de verkoop van uw huis.

Wij willen alvast Vastima bedanken voor de goede samenwerking, bedankt!

Degreef - Van Droogenbroeck - Aalst

Uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom verkopen?
Bel 0478 69 30 78

Bij de verkoop van mijn woning kreeg ik verschillende verzoeken van vastgoedmakelaars. De keuze om dit via Vastima te koop te stellen heb ik mij geen enkel moment beklaagd.

Pieter gaf me tijdig een update en al vlot ontving ik een eerste bod. Uiteindelijk werd mijn huis snel verkocht en alles verliep naar wens.

Bedankt alvast voor de mooie service!

Cuvelier - Aalst

Beste Pieter

Bedankt voor de professionele aanpak bij de verkoop van onze woning. De 3D-fotoreportage was prima en je adviezen waren deugdelijk en terecht. Je stond ook in voor de nodige attesten en slaagde erin de verkoop binnen de gestelde termijn te bewerkstelligen.

Een pluim dus voor de service.

Troch - Aalst

Beste Pieter

Bedankt voor uw uitstekende prestatie met de verkoop van onze hoeve. U geloofde er in deze te kunnen verkopen, iets waar andere niet zo zeker van waren.

Waar we kunnen, zullen we niet aarzelen om jou aan te raden. Je gaat veel verder dan de andere makelaars! You are the best!

De Putter - Van Damme - Affligem

Na een heel aangename kennismaking met de gemotiveerde persoon die Pieter is, merkten we een heel stipte en correcte opvolging.

Na enkele bezoeken hield Pieter steeds een transparante en directe communicatielijn open wat leidde tot een snelle verkoop en punctuele afhandeling.

Een aanrader!

Van Lippevelde - Aalst

Uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom verkopen?
Bel 0478 69 30 78

Beste Pieter

Na een poging onze grond zelf te verkopen, zonder veel reactie, zijn we samen met jou in zee gegaan. Door je professionele aanpak was de grond snel verkocht.

We werden regelmatig op de hoogte gehouden en alles werd door u geregeld, zoals beloofd! Nogmaals dank daarvoor.

Veel succes met de verdere uitbouw van je zaak!

fMoerenhout - Opwijk

Beste Pieter,

Wij hebben ten zeerste uw professionalisme en gedrevenheid geapprecieerd.

Na een eerste poging met een andere vastgoedmakelaar was het ons niet geslaagd ons appartement te verkopen. Nadien hebben we beroep gedaan op uw diensten en dat was blijkbaar een zeer goede zet van ons. Het klikte onmiddellijk en de feeling was er! Na twee weken was ons appartement verkocht aan de prijs de we wouden! Well done!

Een echte aanrader, Vastima!

Gryson - Merchtem

Super bedankt voor de professionele aanpak. Ik kon het niet gedaan hebben zonder u.

Buysse - Aalst

Beste Pieter

Toen we een tijdje geleden op zoek gingen naar een vastgoedmakelaar voor de verkoop van onze woning, had ik niet gedacht dat alles zo snel zou gaan.

Dankzij jouw professionele aanpak was onze woning op 2 dagen verkocht!

We werden heel goed op de hoogte gehouden en geen enkele vraag was je teveel.

Pieter, we gaan je zeker aanraden. Je bent super in je vak!

Baetens - Nieuwerkerken

Uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom verkopen?
Bel 0478 69 30 78

Ik ben heel tevreden over jullie immokantoor. Met name de zaakvoerder Pieter. Vanaf onze eerste ontmoeting tot de financiele afhandeling was je aanwezig. Niets was teveel gevraagd. Mijn huis was op 3 dagen verkocht.

Bedankt Pieter!

Steppe - Erembodegem

Wij hebben onze woning binnen de 2 weken verkocht met de hulp van Vastima.

Hoewel we ons hadden voorgenomen om niet meer in zee te gaan met een immokantoor na heel negatieve ervaringen maar we hebben geen moment spijt gehad van deze samenwerking.

Pieter heeft alles wat hij vooropgesteld heeft waargemaakt vanaf dag 1. Geen immomakelaar met loze verkooppraatjes maar een immomakelaar die zijn beloften nagekomen is, en alles in het werk gesteld heeft om onze woning zo snel mogelijk te verkopen aan de vooropgestelde prijs.

Ik kan Pieter alleen maar aanraden, een man die van aanpakken weet en die écht moeite doet om zijn panden te verkopen, liever dan zoveel mogelijk panden in zijn portefeuille te houden.

Ross - Lories - Asse

Hallo Pieter,

Enorm bedankt voor de snelle verkoop en om altijd geduldig en vriendelijk te antwoorden op onze vele telefoontjes.

Ook merci om er bij de notaris wat vaart achter te zetten.

Vanmassenhove - Aalst

Beste Pieter,

In vastgoedkantoren had ik weinig of geen vertrouwen en ik stond heel sceptisch tegenover een samenwerking met een makelaar. Tot mijn verassing moet ik toegeven dat jij mijn vertrouwen hebt gewonnen en dit ook niet geschaad hebt.

Van het begin tot einde heb je ons begeleid en geadviseerd in de verkoop van de woning die op een zeer professionele manier is verlopen. Je weet van aanpakken en je houd je aan je beloftes op een eerlijke en correcte manier zowel aan mij, de verkoper, als aan de kopers.

Bedankt voor alles en om ons te laten zien dat er ook goede makelaars bestaan.

Vriendelijke groeten en nog veel succes!

Hauwelaert - Opwijk

Uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom verkopen?
Bel 0478 69 30 78

Na eerst vrij sceptisch te staan tegenover een samenwerking met een immokantoor, heeft Pieter bewezen ons vertrouwen voor de volle 100% waard te zijn.

De professionele fotoreportage van de woning, zijn kennis van de lokale markt, begeleiding bij de rondleidingen, regelmatige feedback en open communicatie maken van ons erg tevreden klanten.

Bedankt Pieter, we zullen niet nalaten je aan te bevelen!

De Cuyper - Aalst

Bonjour Pieter

Nous voulons vous remercier pour le sérieux dont vous avez fait preuve lors de la vente de notre ancienne maison.

Vous avez toujours tenu vos promesses et avez toujours été disponible pour répondre à toutes les questions que nous nous posions.

Encore merci pour la gestion de cette vente que vous avez rondement menée.

Bien à vous.

Van Nieuwenhove - Merchtem

Beste Pieter,

Bij deze willen we u bedanken voor de snelle verkoop van ons huis in Moorsel.

Alles was tot in de puntjes in orde en alles goed afgehandeld. Een aanrader voor iedereen die een snelle en eerlijke verkoop wil!

Heel positief over Pieter en Vastima, proficiat en dank u.

De Wolf – Dominet - Moorsel

Beste Pieter

We hebben jou leren kennen via de aankoop van onze nieuwe woning waarbij alles al vlekkeloos verlopen was. Daardoor twijfelden we niet om met jou samen te werken voor de verkoop van onze eigen woning.

Na de vele bezoekjes is het jou weer gelukt om op een korte tijd kopers te vinden.

Een dikke pluim voor jouw vriendelijkheid, aanpak, gedrevenheid en communicatie.

Een echte aanrader! Bedankt Pieter en nog veel succes!

Verheirstraeten - Opwijk

Uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom verkopen?
Bel 0478 69 30 78

Dag Pieter

Wij kunnen ons enkel aansluiten bij de vele lofbetuigingen die je al gekregen hebt.

Fantastisch hoe jij de zaken afhandelde om ons huis te verkopen. Het eindresultaat overtrof zelfs onze hoogste verwachtingen.

Steeds correct en bereid om alles wat nodig was te bewerkstelligen.

Je bent een makelaar waar met vertrouwen kan samengewerkt worden. Onze oprechte dank hiervoor. Natuurlijk zullen wij, bij iedere gelegenheid, niet nalaten om jou aan te prijzen.

Van der Veken - Ghysens - Aalst

Beste Pieter,

Woorden schieten ons eigenlijk tekort.

De samenwerking verliep heel vlot en we voelden ons dadelijk op ons gemak bij jou.

Dus hartelijk dank voor alles en tot ziens, we zullen je een dikke pint betalen bij het volgend weerzien.

Vele groeten en nog veel succes!

Buggenhout - Aalst

Mijn woning had reeds bij 3 makelaars te koop gestaan. Allemaal beloofden ze veel maar deden allemaal hetzelfde, met steeds hetzelfde resultaat: geen verkoop.

Vastima pakte dit helemaal anders aan en mijn woning werd verkocht binnen 3 weken!

Merci Pieter!

Van den Driessche - Haaltert

Beste Pieter

Ik herinner me je intro gesprek nog heel goed, ondertussen een half jaar geleden.

Het bleef niet bij woorden zoals bij vele anderen, integendeel. Gedurende de periode dat het pand op de markt was werd ik door jou op de hoogte gehouden mbt de akties die je ondernam en bezoeken met potentiële kopers. Je gaf tips en was steeds positief ingesteld ook als het wat moeilijk ging.

Alle persoonlijke contacten waren zeer aangenaam en lieten steeds een rustgevende indruk achter.

Rest me nog je te bedanken voor de succesvolle afhandeling en je toekomstige klanten de boodschap mee te geven dat ze met Vastima een goede keuze maken.

Baert - Moorsel

Uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom verkopen?
Bel 0478 69 30 78

Pieter is een man van zijn woord, bij de kennismaking zei hij "we zullen jullie huis eens vlug verkopen" en inderdaad op exact 1 week was het verkocht.

Dujacquier - Van Hauwermeiren - Nieuwerkerken

Dikke merci Pieter voor de begeleiding en aanpak bij de verkoop van mijn huis.

De samenwerking en vooral de infoverstrekking verliepen heel professioneel maar met een familiale en heel vriendelijke benadering. Pieter is steeds bereikbaar en enorm behulpzaam. Ik kan elkeen aanraden om met hem in zee te gaan.

Nogmaals hartelijk dank en vriendelijke groeten!

De Coninck - Aalst

Beste Pieter

Graag hadden wij u bedankt voor uw voorbeeldige aanpak en afhandeling van de verkoop van ons huis in de Geldhofstraat.

Met de beste groeten, vanwege mezelf en mijn zus.

Vinck - Aalst

Beste Pieter

Van harte bedankt voor de inzet van de verkoop van onze woning,waarvan we toch al een beetje de moed hadden opgegeven.

Het was geen gemakkelijke opdracht, maar met jouw inzet, energie en geduld is het tot een goed einde gekomen. Iedereen was heel tevreden.

Chapeau! Zo zouden er meer makelaars moeten bestaan.

In de toekomst zal ik je zeker en vast aan iedereen aanraden!

Vermeiren - Aalst

Uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom verkopen?
Bel 0478 69 30 78

We zijn erg blij over de samenwerking met Vastima. Flexibiliteit en proactiviteit zijn maar enkele woorden om die te beschrijven.

Het is niet de eerste keer dat we met een agentschap werken, maar Vastima is echt een topexemplaar. Bovendien konden we er voor om het even welke vraag bij terecht, en dat gelijk wanneer.

Bedankt voor de hulp/samenwerking en doe zo verder!

Haynes - Moorsel

Bonjour Pieter,

Merci encore pour le sérieux, le professionnalisme et l’écoute dont tu as fait preuve à l’occasion de la vente de notre maison.

Suite à certaines mauvaises expériences de connaissances à nous avec d’autres agences, nous avons d’abord essayé de la vendre par nous-même durant plusieurs mois, en vain. Mais dès que tu as pris les choses en main, tout a été très vite ! Des photos professionnelles qui changent tout, des conseils judicieux… tu as vendu notre maison au prix demandé en un temps record, géré toute la partie administrative sans aucun souci et tout sa avec le sourire et la gentillesse qui te caractérisent.

Vraiment un tout grand merci encore, nous ne manquerons pas de te conseiller à tout notre entourage !

Saeys - Lepage - Affligem

Snel een goede huurder vinden is niet eenvoudig.

Na ons appartement eerst zelf te huur gesteld te hebben zijn we in zee gegaan met Vastima. Eerst sceptisch, daarna heel tevreden.

Pieter zorgde voor een goede huurder, regelde de hele administratieve rompslomp en zorgt voor een goede nazorg.

Zelfs na zijn opdracht, zijn we steeds welkom met al onze vastgoedvragen.

Sergoyne - Asse

Dag Pieter,

Eerst en vooral dank voor de snelle verkoop.

De wekelijkse overzichten van de bezoeken en reacties op het huis zijn een pluspunt. Je weet als verkoper waar je staat en waar je gauw nog iets aan kan veranderen om het huis sneller verkocht te krijgen.

Groeten David en Tilde.

De Cort - Aalst

Uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom verkopen?
Bel 0478 69 30 78

Sedert 2014 beheert Pieter van Vastima de verhuur van al onze appartementen.

Jarenlang hebben wij dit zelf voor onze rekening genomen omdat wij wat sceptisch stonden t.o.v. immokantoren. Tot op heden kunnen wij alleen maar blij zijn met onze beslissing omdat wij met hem in zee gingen.

Pieter neemt zijn taak ter harte en rond de bezoeken van de panden en de ondertekening van de huurcontracten zeer professioneel af. Plaatsbeschrijving bij begin en einde van een huurovereenkomst worden door hem eveneens opgevolgd. Registratie van de huurcontracten neemt hij ook voor zijn rekening. Ook t.o.v. de huurders boezemt hij vertrouwen in, wat altijd positief is voor de relatie huurder/verhuurder.

Wat vooral positief is : er is maar 1 aanspreekpersoon, weinig kans op misverstanden EN hij houdt zich aan de gemaakte afspraken. Pieter is zeer open in zijn communicatie en geeft raad wanneer nodig, je kan altijd bij hem terecht.

Wij zijn dus zeer tevreden en hopen nog jaren op dit elan te kunnen doorgaan.

Vanneste - De Moor - Erembodegem

Ik ben heel tevreden over de persoonlijke aanpak met de kopers wat ertoe geleid heeft dat ons huis eigenlijk binnen de week verkocht was.

Op de medewerkers van Vastima kan je rekenen en krijg je ook altijd snel een antwoord op al je vragen. Ze zijn steeds bereid om je verder te helpen zelfs in situaties die soms iets complexer zijn.

Zeer professionele aanpak en echt een aanrader om mee samen te werken.

Bedankt voor alles!

Hofmans - Vaeyens - Kobbegem

Er is geen twijfel dat wij over de jonge, gemotiveerde en toegewijde makelaar Vastima in de toekomst nog heel veel gaan horen. Dikke proficiat Pieter!

Het was een fantastische samenwerking om het appartement verkocht te krijgen. Bij vroegere verkopen, voordat jij makelaar werd, was de aanpak van uw concurrenten een bron van ergernis.

Deze keer was het anders. Bij ons allereerste telefoongesprek wist ik dat jij het helemaal anders aanpakt met zeer veel tact en overgave. Jouw marketingachtergrond maakt om zeker en vast te scoren op internet. Je advertenties kwam ik overal tegen. We kregen zeer regelmatig een update van alle bezoeken en contacten.

Kortom het kon niet beter, dikke merci!

Van Herreweghe - Aalst

Hallo Pieter

Niet te geloven onze woning was reeds bij het eerste bezoek verkocht.

Super Pieter, je bent een voorbeeld voor vele anderen! Bedankt voor jou inzet, je bent een man met kennis van zaken.

De Witte - Ruysseveldt - Affligem

Uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom verkopen?
Bel 0478 69 30 78

Alle lof voor de aanpak, één week en mijn woning was verkocht.

Een prachtige samenwerking en een degelijke opvolging, zeer correct! Vastima is een echte aanrader.

Bedank!

Bombeeck - Zottegem

Beste Pieter

Jouw visie en gedrevenheid hebben gemaakt dat mijn woning snel en aan een goede prijs verkocht werd.

Reeds uiteenlopende ervaringen met andere makelaars gehad en dit was meestal gemiddeld tot bedroevend. Bij Vastima was dit totaal anders. Blij verrast!

Ik ga het niet nalaten jou aan te raden bij vrienden, collega’s en familie.

Succes met de verdere uitbouw van je zaak!

Vroome - Wemmel

Onze woning was op een paar dagen verkocht, en dat zegt eigenlijk al heel veel over ‘Vastima’.

De aanpak is zeer professioneel, goed georganiseerd. Dit samen met de toegankelijke continue feedback door Pieter over de stand van zaken maakt van dit vastgoedkantoor echt een topper.

Gabriel - Wally - Denderhoutem

Reeds een jaar waren we aan het proberen onze woning zelf te verkopen, zonder succes. Al snel merkten we dat we zelf niet de juiste know-how hadden om zelf een woning te verkopen, met de best mogelijke voorwaardes. We gingen dus op zoek naar een integer persoon, met een zekere overtuigingsfactor. Pieter bleek meteen een match te zijn.

In minder dan een week hadden we de eerste bezoeken en bijgevolg ook de bijhorende biedingen. Dankzij Pieter’s begeleiding hebben we na een kleine 2 weken onze woning effectief verkocht, met de minst mogelijke moeite voor onszelf.

Bedankt Pieter om ons te helpen om een nieuw hoofdstuk aan te snijden in ons leven!

Van Den Bossche - Vanderhaegen - Asse

Uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom verkopen?
Bel 0478 69 30 78

Dag Pieter

Nogmaals bedankt voor de snelle verkoop van mijn woning en de goeie service om alles in goede banen te begeleiden en om mij van alles correct op de hoogte te houden.

Ik wens u verder nog vele goeie verkopen.

Beerens - Aalst

Beste Pieter

Ik kan niet anders dan alleen maar positieve commentaar geven.

Je bent een makelaar waar vele anderen een voorbeeld kunnen aan nemen. Je bent vriendelijk, behulpzaam, efficiënt en met de nodige kennis van zaken, een goede begeleider voor de verkopers.

Je bent steeds bereikbaar en altijd klaar met feedback.

Nogmaals van harte dank en proficiat dat je mijn woning zo snel hebt kunnen verkopen.

Je bent een echte aanrader voor mensen op zoek naar een immomakelaar

Niessen - Gijzegem

Beste Pieter

Hartelijke dank voor de correcte opvolging, je inzet en doorzettingsvermogen!

Mijn woning heeft meer dan zes maanden te koop gestaan bij een bekende makelaar uit Aalst. Deze deed zelfs geen moeite om mijn woning goed op zijn website te plaatsen, de communicatie en inzet liet meer dan te wensen over.

Vastima deed dit prima van begin tot einde! Pieter gaf ook mijn woning de volledige aandacht en dit resulteerde in een snelle en vlekkeloze verkoop, knap werk!

Tamer - Aalst

Een ster voor een gedreven professionaliteit en een doorgedreven kennis, een tweede voor eerlijkheid zowel tegenover koper als verkoper, derde voor de kwaliteit van Pieter zijn aanpak, die primeert boven de kwantiteit, de vierde voor het feit dat hij een moeilijke woning (tal van administratieve beslommeringen en flink te renoveren) kon verkopen op nog geen twee maanden. Bij elke stap heeft hij bijstand verleend. Je had nooit het gevoel dat je er alleen voorstond. Tenslotte de vijfde ster voor zijn telkens bondige doch een-alles-wat-je-moet-weten-communicatie. Een zesde ster kan ik hier niet geven anders ging die naar zijn persoonlijkheid: vriendelijk, sympathiek, down to earth, correct.

Immo Vastima een makelaar in vertrouwen.

Fosselle - Erembodegem

Uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom verkopen?
Bel 0478 69 30 78

Beste Pieter,

Ons huis verkopen tijdens de wintermaanden en bovendien met grond van meer dan 20 are is een hele klus. Daardoor heeft het enkele maanden geduurd, maar opgeven staat niet in jouw woordenboek. Je hebt de juiste kopers gevonden.

Jouw gedrevenheid, jouw passie voor de job en vooral jouw eerlijkheid tegenover ons als tegenover kandidaat-kopers gaf ons een goed gevoel. Je bent steeds telefonisch bereikbaar en altijd even vriendelijk en geduldig.

Niets is zo makkelijk als alles uit handen geven, zeker met jou. Met jou in zee gaan was zeker geen vergissing!

Wij wensen jou nog een mooie toekomst toe.

Willockx - Dierickx - Asse

Bedankt Pieter voor de professionele aanpak voor de verkoop van ons appartement.

Voorheen waren we bij een ander immo gaan aankloppen voor de verkoop van het appartement, helaas zonder resultaat. Toen we bij u aanklopten voor de aankoop van een huis en de verkoop van ons appartement waren we verbaasd over uw aanpak en inzet. hetgeen je bereikt op een korte termijn was voor ons een droom die werkelijkheid werd in 10 dagen!

Ook de opvolging van de dossiers en andere paperassen werden door u zonder vragen in orde gebracht. Je nam werkelijk veel last van onze schouders. Je weet van aanpakken, geen enkele vraag was u te moeilijk en had een antwoord klaar zelfs in het weekend. Je hebt er zeker een tevreden klant bij!

Kint - Aalst

Na maanden treuzelen en loze beloftes van andere makelaars, heeft Vastima het op korte tijd klaar gespeeld om onze woning te verkopen. Hiervoor dank !

Leuk om met iemand samen te werken die zijn vak kent.

Rochette - Opwijk

Bedankt voor de snelle verkoop

Na vruchteloos zelf te hebben geprobeerd, zijn we in zee gegaan met Vastima.

Bij het verkennend gesprek waren we meteen overtuigd van de positieve instelling van Pieter. De kennis van de lokale markt, de wervende advertentie, prachtige foto’s, begeleiding van de kandidaat-kopers, vlotte communicatie en permanente feedback maken van ons zeer tevreden klanten.

En boter bij de vis... onze woning werd snel verkocht aan de prijs die we vooropgesteld hadden. Zelfs na zijn opdracht, zijn we nog steeds welkom met al onze vastgoedvragen.

Vastima is een echte aanrader

De Meersman - Vandenhaute - Erembodegem

Uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom verkopen?
Bel 0478 69 30 78

Beste Pieter

Vandaag de dag is een woning verkopen een vak op zich. We zijn blij dat jij deze taak voor de volle 100% goed hebt uitgevoerd.

Je hebt gedaan wat je ons beloofde. Goede communicatie, sterke opvolging en veel goesting maken dat Vastima een betrouwbare partner is.

We gaan jullie zeker aanraden bij familie en vrienden.

Graag tot een volgende verkoop en nog veel succes in alles wat je doet.

Savoir - Bockstael - Brussegem

Beste Pieter,

Duizendmaal dank voor uw inzet bij de verkoop van ons appartement.

Alles wordt door jou zeer duidelijk uitgelegd zodat iedereen het begrijpt, en een telefoontje eender welk uur, niets is jou te veel.

Mede door jouw aanpak en inzicht in de vastgoedmarkt, is het gekomen tot een zeer snelle verkoop.

Ook wij raden iedereen aan om bij een eventuele aankoop of verkoop met jou in zee te gaan.

Nogmaals een dikke merci.

Vonck - Provost - Vlierzele

Na vruchteloos zelf te hebben geprobeerd ons huis te verkopen, zijn we in zee gegaan met Vastima.

Het verkennend gesprek was vriendelijk én to the point, de ervaring kwam direct naar voren. We wisten direct waar we aan toe waren, geen kleine lettertjes.

Pieter heeft direct de boel in handen genomen en zoals hij zei, we moesten naar niets meer omkijken. Foto’s, alle paperassen, afspraken bijhouden ... we hadden er geen omkijken naar.

De bezoeken werden goed gepland, in onderling overleg en gaven minimale last. Pieter is in omgang steeds behulpzaam en correct. En ... boter bij de vis, het huisje is vlot verkocht geraakt.

Smets - Aalst

Na enkele slechte ervaringen met 'klassieke' immokantoren, besloten we om Vastima een kans te geven.

Al vrij snel hadden we spijt dat we de verkoop van onze woning niet direct aan Vastima hadden toevertrouwd: dankzij een eerlijke en transparante communicatie naar potentiële kopers, vond Pieter snel een koper voor onze woning. Bedankt!

De Cock - Dumont - Aalst

Uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom verkopen?
Bel 0478 69 30 78

Proficiat!

Toen Pieter op het toneel verscheen had ons huis al 10 maand via een ander immo te koop gestaan. Veel geloof hadden we er niet meer in, maar Pieter overtuigde ons toch om met hem in zee in te gaan.

En kijk, Pieter heeft 7,5 weken nodig gehad om ons huis te verkopen.

De samenwerking verliep heel vlot en op een correcte manier. Een echte aanrader!

Dikke pluim en een dikke merci.

Van de Wiele - Vinck - Erembodegem

De communicatie met Pieter verliep heel vlot en zeer correct.

De professionele fotoreportage vind ik persoonlijk zeer geslaagd, proficiat hiervoor!

Het was zeer aangenaam met hem te werken. Pieter, doe zo voort!

Deneft - Opwijk

Het enthousiasme van Pieter werkt aanstekelijk: zeer gedreven en professioneel! Van goede voorbereiding tot een perfecte afhandeling, niets op aan te merken.

Huis vlug verkocht met een prijs waar ik tevreden mee ben.

Ook de communicatie verliep zeer vlot, je krijgt een helder en duidelijk overzicht van de contacten met eventuele kopers, welke opmerkingen er zijn,...

De Clercq - Aalst

Uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteigendom verkopen?
Bel 0478 69 30 78