Voor een gratis schatting van uw woning of appartement moet u bij Vastima zijn.

Vraag hier uw gratis schatting aan en geniet van gratis attesten bij verkoop!

Gratis schatting aanvragen

Vastgoed verkopen met Vastima

Correcte waardebepaling

Correcte waardebepaling

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Gratis attesten

Gratis attesten

Sterk in online promotie

Sterk in online promotie

Actief kopers zoeken

Actief kopers zoeken

Permanente opvolging

Permanente opvolging


Vastima, de immobiliën Aalst, voor de verkoop van ieders huis of appartement!

Is het tijd om uw huis of appartement te verkopen? Dan staat u een spannende tijd te wachten. Er komt namelijk heel wat bij kijken voordat u uw huis eindelijk verkocht heeft aan een enthousiaste nieuwe bewoner. Denk bijvoorbeeld aan het op orde krijgen van al uw belangrijke documenten, of het schatten van uw woning. Ook het vinden van kopers is niet altijd even makkelijk. Daarom is het belangrijk om een ervaren immokantoor in te schakelen. Voor alle eigenaren in de buurt van Aalst is er Vastima. Ervaring, vakmanschap en enthousiasme: dat hebben wij u te bieden. U vindt het namelijk belangrijk dat de koop zo snel mogelijk rond is, en dat geldt ook voor ons. Daarom zetten wij alles op alles om uw immo op een aantrekkelijke wijze op de markt te brengen.

in 1 week

Professioneel advies van experts

Wanneer u met Vastima in zee gaat, weet u zeker dat uw huis op waarde wordt geschat door een expert. Als immokantoor weten wij namelijk precies welke immobiliën Aalst te bieden heeft. Dankzij deze kennis is het mogelijk om uw vastgoed ook op waarde te schatten. De waarde van een woning is namelijk voor een groot deel afhankelijk van vergelijkbare woningen in de buurt. Daarnaast letten wij natuurlijk ook op andere belangrijke zaken, zoals de duurzaamheid van de woning. Kopers vinden het vandaag de dag steeds belangrijker om een energiezuinige woning aan te schaffen. Des te beter uw huis aansluit op deze vraag, des te hoger de vraagprijs zal zijn. Ook de staat van uw huis wordt door ons bekeken. Aan het eind van de inspectie hebben wij een volledig rapport opgesteld waarbij u precies ziet wat uw woning waard is. Samen kunnen we kijken of eventuele veranderingen noodzakelijk zijn. Bij ons weet u in ieder geval zeker dat u passend advies krijgt om het meeste uit de verkoop van uw woning te halen.

in 1 dag

De zekerheden van Vastima

Wanneer u uw immo in de buurt van Aalst wilt verkopen, bevindt u zich in een onzekere tijd. U weet namelijk niet hoe snel de verkoop zal lopen, hoeveel de woning u uiteindelijk op zal leveren en of er wel geïnteresseerde kopers zijn. Het is ons doel om zoveel mogelijk van deze zorgen voor u te verminderen. Daarom bieden wij u een aantal zekerheden. Zo wachten we bij Vastima niet passief af tot de eerste koper zich meldt. Wij gaan daarentegen zelf actief op zoek naar mensen die precies uw type woning zoeken. Wij weten wat de kwaliteiten van uw huis zijn en kunnen het daardoor als geen ander promoten. Onze andere zekerheid? U hoeft ons niks te betalen wanneer wij niet in onze missie slagen. Kunnen wij uw woning niet verkopen? Dan bent u ons niks verschuldigd. Bent u dus op zoek naar gratis advies of wilt u uw woning verkopen met behulp van een expert? Neem dan gerust contact op met Vastima!

in 1 dag

Aangenaam, ik ben Pieter

“Als klant verdient u de beste ervaring. In elke stap van het traject. Daarom is een snelle, correcte en professionele service onze focus. Ik zou het niet anders willen.”


Vastima is het alter ego van Pieter Vanderstraeten. Als makelaar is hij al sinds 2010 actief in immo en vastgoed. Eerst voor een ander, nu voor zijn eigen klanten. U dus.

Energiedeskundigen, juridische adviseurs, vastgoedfotografen of bouwtechnische specialisten: Vastima werkt met een vast en professioneel team. Zo bent u altijd zeker van de service, op elk gebied.

Als lector informatica-economie en erkend vastgoedmakelaar combineert Pieter zijn twee passies: vastgoed en online marketing. Zijn ervaring in de bouwsector is een extra troef. Zo weet hij waarover hij praat, wat voor u belangrijk is en hoe die boodschap succesvol bij kopers vertaald wordt.

Klanten vertellen

Het is een cliché, maar zo is het wel: onze opdracht is pas geslaagd als alle partijen tevreden zijn, u als klant op de eerste plaats. Ons op ons woord geloven, hoeft niet. U hoort het zelf van onze klanten.

Na enkele slechte ervaringen met 'klassieke' immokantoren, besloten we om Vastima een kans te geven.

Al vrij snel hadden we spijt dat we de verkoop van onze woning niet direct aan Vastima hadden toevertrouwd: dankzij een eerlijke en transparante communicatie naar potentiële kopers, vond Pieter snel een koper voor onze woning. Bedankt!

De Cock - Dumont - Aalst

Hey Pieter

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking voor de verkoop van de woning, op zeer korte termijn. Ook uw goede begeleiding en ervaring zijn zeker een pluspunt!

Wij kunnen je alleen maar aanraden als makelaar.

Troch - Aalst

We hebben Pieter eerst ontmoet bij een huisbezoek dat we nu al een maand ons thuis mogen noemen, zo heeft hij ons verder geholpen met de verkoop van ons appartement dat ook heel vlot is gegaan.

Echt een aanrader want hij volgt alles tot in detail op en staat steeds klaar als je vragen of zorgen hebt!

Super bedankt Pieter!

Van Roy - Merny - Opwijk

Na maanden treuzelen en loze beloftes van andere makelaars, heeft Vastima het op korte tijd klaar gespeeld om onze woning te verkopen. Hiervoor dank !

Leuk om met iemand samen te werken die zijn vak kent.

Rochette - Opwijk