Uw eigendom te Erembodegem verkopen? Vastima verkoopt snel en aan de beste prijs!

Vraag hier uw gratis schatting aan en geniet van gratis attesten bij verkoop!

Gratis schatting aanvragen

Vastgoed verkopen met Vastima

Correcte waardebepaling

Correcte waardebepaling

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Gratis attesten

Gratis attesten

Sterk in online promotie

Sterk in online promotie

Actief kopers zoeken

Actief kopers zoeken

Permanente opvolging

Permanente opvolging


Immo Erembodegem verkopen? Laat Vastima u helpen!

Heeft u een woning in Erembodegem en wilt u deze graag verkopen? Dan bent u bij Vastima aan het juiste adres. Als lokaal immokantoor weten wij namelijk precies wat voor immo Erembodegem te bieden heeft. Door de huidige woningmarkt in de gaten te houden, kunnen wij goed inspelen op de vraag van potentiële kopers. Deze expertise zorgt er niet alleen voor dat uw woning snel verkocht wordt, maar ook dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw immo. Het is ons doel om u zoveel mogelijk te ontzorgen tijdens het verkoopproces. Dat doen wij door de verkoop tot in de puntjes te regelen. Dankzij een uitgebreid netwerk aan specialisten kunnen wij bovendien alles uit de kast halen om uw woning aan de man te brengen. Alles wordt voor u geregeld: van het belangrijke papierwerk, de waardebepaling van uw immo tot de promotie van uw woning.

in 3 weken

Wat regelen wij allemaal voor u?

Het is bij Vastima onze taak om de verkoop van uw woning zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom zorgen wij ervoor dat we vanaf het eerste moment voor u klaarstaan. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor een schatting van uw woning. Dit is de eerste stap in het verkoopproces, aangezien u wel wilt weten hoeveel uw huis waard is. Besluit u om verder te gaan met de verkoop? Dan begint voor ons het echte werk, oftewel: de promotie van uw immo. Een goede promotie is het halve werk, dus wij pakken dit onderdeel meteen grondig aan. Zo kunnen wij een huisfotograaf voor u inhuren en weten wij precies hoe we uw woning aan moeten prijzen. Daarnaast zoeken wij ook actief naar kopers die mogelijk geïnteresseerd zouden zijn in uw huis. Afwachten is namelijk niets voor ons. Dankzij deze assertieve aanpak is uw woning in een mum van tijd verkocht voor een eerlijke prijs.

in 1 dag

De voordelen van onze service

Wij vinden het belangrijk dat het verkopen van een woning zo soepel mogelijk verloopt. Daarom kunt u altijd op een bepaalde service rekenen wanneer u Vastima inschakelt voor de verkoop van uw immo in Erembodegem. Zo vinden wij het belangrijk om altijd op een persoonlijke manier samen te werken. Ons kantoor is klein, waardoor u altijd één vast aanspreekpunt heeft waarbij u uw vragen kwijt kunt. Bovendien volgen wij de verkoop van uw huis op de voet. Zo kunnen wij u dagelijks op de hoogte houden en u altijd het laatste nieuws geven. Dan is er natuurlijk ook nog ons "no cure, no pay" principe. Wij doen er alles aan om uw woning voor u te verkopen. Lukt het ondanks onze inzet toch niet? Dan hoeft u ons helemaal niets te betalen. Wij werken gratis voor u, totdat het ons lukt om het gewenste resultaat te behalen. Zekerheid, een persoonlijke aanpak en expertise: dat is wat immokantoor Vastima u te bieden heeft. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor een eerste afspraak.

in 1 dag

Aangenaam, ik ben Pieter

“Als klant verdient u de beste ervaring. In elke stap van het traject. Daarom is een snelle, correcte en professionele service onze focus. Ik zou het niet anders willen.”


Vastima is het alter ego van Pieter Vanderstraeten. Als makelaar is hij al sinds 2010 actief in immo en vastgoed. Eerst voor een ander, nu voor zijn eigen klanten. U dus.

Energiedeskundigen, juridische adviseurs, vastgoedfotografen of bouwtechnische specialisten: Vastima werkt met een vast en professioneel team. Zo bent u altijd zeker van de service, op elk gebied.

Als lector informatica-economie en erkend vastgoedmakelaar combineert Pieter zijn twee passies: vastgoed en online marketing. Zijn ervaring in de bouwsector is een extra troef. Zo weet hij waarover hij praat, wat voor u belangrijk is en hoe die boodschap succesvol bij kopers vertaald wordt.

Klanten vertellen

Het is een cliché, maar zo is het wel: onze opdracht is pas geslaagd als alle partijen tevreden zijn, u als klant op de eerste plaats. Ons op ons woord geloven, hoeft niet. U hoort het zelf van onze klanten.

Hey Pieter

Bedankt om wederom binnen afzienbare tijd onze woning verkocht te hebben.

We zijn zeer tevreden over de vlotte en correcte aanpak.

De Troch - Aalst

Onze woning was op een paar dagen verkocht, en dat zegt eigenlijk al heel veel over ‘Vastima’.

De aanpak is zeer professioneel, goed georganiseerd. Dit samen met de toegankelijke continue feedback door Pieter over de stand van zaken maakt van dit vastgoedkantoor echt een topper.

Gabriel - Wally - Denderhoutem

Hey Pieter

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking voor de verkoop van de woning, op zeer korte termijn. Ook uw goede begeleiding en ervaring zijn zeker een pluspunt!

Wij kunnen je alleen maar aanraden als makelaar.

Troch - Aalst

Goede communicatie tussen makelaar/koper/verkoopster. Verkoop gebeurde op professionele wijze, met empathie en echt heel vlot. Dank U.

Van Biesen - Erembodegem