Immokantoor Vastima, wij zijn gespecialiseerd in alle immo Aalst

Vraag hier uw gratis schatting aan en geniet van gratis attesten bij verkoop!

Gratis schatting aanvragen

Vastgoed verkopen met Vastima

Correcte waardebepaling

Correcte waardebepaling

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Gratis attesten

Gratis attesten

Sterk in online promotie

Sterk in online promotie

Actief kopers zoeken

Actief kopers zoeken

Permanente opvolging

Permanente opvolging


Uw woning in Aalst verkopen? Dat regelt immokantoor Vastima voor u!

Bent u er klaar voor om uw huidige woning te verlaten? Dan moet uw huis wel eerst op de markt worden gezet. Maar wat is een goede vraagprijs? Hoe krijgt u voldoende geïnteresseerden en hoe regelt u alle administratie? Het is duidelijk dat er veel bij het verkopen van een huis komt kijken. Daarom is het goed om samen te werken met een professional om zeker te weten dat alles tot in de puntjes geregeld is. Woont u in de buurt van Aalst? Dan wilt u natuurlijk weten welke immokantoren Aalst te bieden heeft. Bij Vastima weten we in ieder geval van aanpakken. Als ervaren vastgoedmakelaar kunnen wij u professioneel te hulp staan, maar dan wel met een persoonlijk tintje. Wij werken samen met een uitgebreid team van professionals, waardoor we u van begin tot eind kunnen begeleiden met de verkoop van uw huis.

in 1 dag

De mogelijkheden bij Vastima immokantoren Aalst

Bij Vastima vinden we het belangrijk dat de verkoop van uw huis zo soepel mogelijk verloopt. Daarom zijn wij hét aanspreekpunt voor alles wat met de verkoop te maken heeft. Dat begint al bij de waardebepaling van uw huis. Onze experts komen graag langs om te bepalen welke prijs geschikt is voor uw woning. Daarnaast hebben wij contact met huisfotografen die uw woning mooi op de gevoelige plaat vastleggen. Dit is allemaal onderdeel van de professionele promotie die Vastima te bieden heeft. Door uw huis op een aantrekkelijke manier te presenteren, zorgen wij ervoor dat uw woning echt gezien wordt door potentiële kopers. Bovendien vinden we het belangrijk om direct kopers te zoeken en te benaderen, want passief afwachten is niet voor ons weggelegd. Ook de administratie rondom het energieprestatiecertificaat, het bodemattest en de stedenbouwkundige inlichtingen regelen we voor u. Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen, wat de verkoop van uw huis een stuk overzichtelijker maakt.

in 1 week

Onze flexibele service

Het is natuurlijk spannend wanneer u uw huis wilt gaan verkopen. Bovendien vraagt het hele proces veel van uw tijd. Daar hebben wij maar al te veel begrip voor. Daarom kunnen wij u altijd een flexibele werkwijze beloven, waarbij we rekening houden met uw wensen, agenda en timing. Wilt u het liefste zo snel mogelijk aan de slag of vindt u het prettig wanneer we rustig en stap voor stap werken? Dat is beide geen enkel probleem. Wat voor ons vooral belangrijk is, is het verkopen van uw woning. Wij doen er daarom alles aan om de verkoop in goede banen te leiden. Hierbij geldt bovendien: no cure, no pay. Lukt het ons niet om uw woning te verkopen? Dan bent u ons absoluut geen kosten verschuldigd. Dat is de flexibele service die Vastima u te bieden heeft. Wilt u graag uw huis verkopen en bent u op zoek naar een immokantoor in de buurt van Aalst? Neem dan gerust contact met ons op voor verdere informatie!

in 3 weken

Aangenaam, ik ben Pieter

“Als klant verdient u de beste ervaring. In elke stap van het traject. Daarom is een snelle, correcte en professionele service onze focus. Ik zou het niet anders willen.”


Vastima is het alter ego van Pieter Vanderstraeten. Als makelaar is hij al sinds 2010 actief in immo en vastgoed. Eerst voor een ander, nu voor zijn eigen klanten. U dus.

Energiedeskundigen, juridische adviseurs, vastgoedfotografen of bouwtechnische specialisten: Vastima werkt met een vast en professioneel team. Zo bent u altijd zeker van de service, op elk gebied.

Als lector informatica-economie en erkend vastgoedmakelaar combineert Pieter zijn twee passies: vastgoed en online marketing. Zijn ervaring in de bouwsector is een extra troef. Zo weet hij waarover hij praat, wat voor u belangrijk is en hoe die boodschap succesvol bij kopers vertaald wordt.

Klanten vertellen

Het is een cliché, maar zo is het wel: onze opdracht is pas geslaagd als alle partijen tevreden zijn, u als klant op de eerste plaats. Ons op ons woord geloven, hoeft niet. U hoort het zelf van onze klanten.

We hebben Pieter eerst ontmoet bij een huisbezoek dat we nu al een maand ons thuis mogen noemen, zo heeft hij ons verder geholpen met de verkoop van ons appartement dat ook heel vlot is gegaan.

Echt een aanrader want hij volgt alles tot in detail op en staat steeds klaar als je vragen of zorgen hebt!

Super bedankt Pieter!

Van Roy - Merny - Opwijk

Na maanden treuzelen en loze beloftes van andere makelaars, heeft Vastima het op korte tijd klaar gespeeld om onze woning te verkopen. Hiervoor dank !

Leuk om met iemand samen te werken die zijn vak kent.

Rochette - Opwijk

De communicatie met Pieter verliep heel vlot en zeer correct.

De professionele fotoreportage vind ik persoonlijk zeer geslaagd, proficiat hiervoor!

Het was zeer aangenaam met hem te werken. Pieter, doe zo voort!

Deneft - Opwijk

Beste Pieter,

Bij deze willen we u bedanken voor de snelle verkoop van ons huis in Moorsel.

Alles was tot in de puntjes in orde en alles goed afgehandeld. Een aanrader voor iedereen die een snelle en eerlijke verkoop wil!

Heel positief over Pieter en Vastima, proficiat en dank u.

De Wolf – Dominet - Moorsel