Een gratis schatting van uw woning? Vastima komt graag tot bij u.

Vraag hier uw gratis schatting aan en geniet van gratis attesten bij verkoop!

Gratis schatting aanvragen

Vastgoed verkopen met Vastima

Correcte waardebepaling

Correcte waardebepaling

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Gratis attesten

Gratis attesten

Sterk in online promotie

Sterk in online promotie

Actief kopers zoeken

Actief kopers zoeken

Permanente opvolging

Permanente opvolging


Schatting woning door een ervaren immokantoor

Wenst u een schatting woning? Of u nu van plan bent om uw woning te verkopen, of op de hoogte wilt zijn van uw financiële situatie: het is altijd de moeite waard om te weten welke prijs u voor uw woning kunt krijgen. De waarde van een woning kan stijgen en dalen door allerlei verschillende factoren. Zo speelt de huidige woningmarkt een grote rol, maar zegt de staat van uw huis ook veel over de prijs. Het is daarom niet makkelijk om zelf te bepalen hoeveel uw huis waard is. U kunt dus beter een expert inschakelen, zoals immokantoor Vastima. Wij hebben de juiste kennis en expertise om uw woning op waarde te schatten. Wij beloven u een kritische blik, maar zijn ook in staat om u passend advies te geven. Zo kunnen we samen kijken wat er eventueel nodig is om de waarde van uw woning te vergroten. Deze service en persoonlijke aanpakt is waar Vastima voor staat.

in 1 week

Hoe gaat het in zijn werk?

Wilt u graag dat Vastima de waarde van uw woning komt bepalen? Dan is het prettig om te weten hoe wij werken. Voor een waardebepaling moeten we uiteraard uw huis komen bezoeken. Zo kunnen wij alle details van de woning bekijken en precies zien wat de staat van het huis is. Dit is dan ook het belangrijkste waar we op letten. Hoe goed is de woning onderhouden? Zijn er eventuele reparaties of aanpassingen nodig? Des te meer er aan het huis gedaan moet worden, des te lager de prijs zal uitvallen. Vervolgens letten we ook op de bouw van het huis. Hierbij kunt u denken aan isolatie, maar ook aan de hoeveelheid kamers en de grootte. Als laatste maken we een vergelijking met andere woningen in de buurt. Wat voor prijs wordt er voor vergelijkbare huizen gevraagd? Met al deze informatie bepalen wij uiteindelijk de waarde van uw woning.

in 1 dag

Gratis schatting huis aanvragen?

Bent u er klaar voor om uw woning op de markt te zetten? Dan is het tijd om de waarde van uw huis te laten bepalen door een expert. U kunt hiervoor altijd terecht bij Vastima. Wij hebben experts in huis die precies weten wat de waarde van een woning beïnvloedt. Tijdens een bezoek aan uw woning bekijken we alle facetten van uw huis en kunnen we een goede schatting maken van de waarde. Hierbij houden we altijd rekening met de huidige woningmarkt, zodat u daadwerkelijk een realistische waardebepaling krijgt. Het grote voordeel? Een schatting van uw woning is bij Vastima helemaal gratis bij verkoop! Maak dus geheel vrijblijvend een afspraak voor een gratis schatting door een van onze experts. Zo weet u meteen wat voor prijs u kunt verwachten wanneer u besluit om in zee te gaan met immokantoor Vastima.

in 3 weken

Aangenaam, ik ben Pieter

“Als klant verdient u de beste ervaring. In elke stap van het traject. Daarom is een snelle, correcte en professionele service onze focus. Ik zou het niet anders willen.”


Vastima is het alter ego van Pieter Vanderstraeten. Als makelaar is hij al sinds 2010 actief in immo en vastgoed. Eerst voor een ander, nu voor zijn eigen klanten. U dus.

Energiedeskundigen, juridische adviseurs, vastgoedfotografen of bouwtechnische specialisten: Vastima werkt met een vast en professioneel team. Zo bent u altijd zeker van de service, op elk gebied.

Als lector informatica-economie en erkend vastgoedmakelaar combineert Pieter zijn twee passies: vastgoed en online marketing. Zijn ervaring in de bouwsector is een extra troef. Zo weet hij waarover hij praat, wat voor u belangrijk is en hoe die boodschap succesvol bij kopers vertaald wordt.

Klanten vertellen

Het is een cliché, maar zo is het wel: onze opdracht is pas geslaagd als alle partijen tevreden zijn, u als klant op de eerste plaats. Ons op ons woord geloven, hoeft niet. U hoort het zelf van onze klanten.

Beste Pieter,

Langs deze weg willen we jou bedanken voor je inzet en het vertrouwen in ons huis!

Pieter is steeds bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam. Een prima samenwerking!

Zeker een aanrader!

Heyvaert - Erembodegem

Hartelijk bedankt Pieter voor de goede service.

U helpt de mensen van begin tot het einde , eerlijk en betrouwbaar . Snel en correct werk. Steeds bereikbaar en houd de klanten op de hoogte van de stand van zaken.

Wensen U nog veel verkoopgenot!

Wellens - Beerens - Aalst

Na een heel aangename kennismaking met de gemotiveerde persoon die Pieter is, merkten we een heel stipte en correcte opvolging.

Na enkele bezoeken hield Pieter steeds een transparante en directe communicatielijn open wat leidde tot een snelle verkoop en punctuele afhandeling.

Een aanrader!

Van Lippevelde - Aalst

Bij pieter aankoop en verkoop gedaan van woning.

Alles zeer goed verlopen: vlotte communicatie, altijd een luisterend oor voor vragen altijd paraat.

Wij zouden zeker Pieter aanraden voor iedereen die een woning wil kopen of verkopen. Dank u Pieter!

Verlé - Van Handenhoven - Aalst