CONTACTEER ONS VOOR GOEDGEKEURD STEDENBOUWKUNDIG ATTEST/VERKOOPDOSSIER -  Op zoek naar een bouwgrond in de groene rand rond Brussel met focus op mobiliteit en..."/>
    Aanbod

Bouwgrond van 5a95 voor halfopen bebouwing

Mollem - € 190.000

CONTACTEER ONS VOOR GOEDGEKEURD STEDENBOUWKUNDIG ATTEST/VERKOOPDOSSIER -  Op zoek naar een bouwgrond in de groene rand rond Brussel met focus op mobiliteit en rust? Dan mag u deze unieke kans niet aan u laten voorbijgaan! Mollem is een deelgemeente van Asse, gelegen in directe omgeving van E40, A12 en de Brusselse ring. Het treinstation (lijn Brussel - Dendermonde) is op slechts enkele passen gelegen van jouw toekomstige thuis. Er stopt ook een bus richting Asse.

LOT 17 - Er wordt 1 hoofdgebouw toegelaten met als hoofdbestemming ééngezinswoning, met inbegrip van zorgwoning. De maximale bouwdiepte bedraagt 15 m op gelijkvloers, 12 m op verdiep, maximale voorgevelbreedte van 7,50 m. De dakhelling is gesitueerd tussen 0 en 45 graden, binnen dit maximale gabarit zijn andere dakvormen mogelijk. Kroonlijsthoogte van 6 m bij hellend dak of 6,5 m bij een plat dak, dakvlakvensters zijn toegelaten. Het bouwen met een kelder is toegelaten. Mogelijkheid tot het aanleggen van 30 m² terras. Zowel in de zij- als achtertuinstrook zijn constructies die tot een normale tuinuitrusting behoren toegelaten. Een autostaanplaats mag ook ondergebracht worden in het hoofdgebouw. Aardgasaansluiting in de straat.

Bakker, slager en krantenwinkel vind je in de buurt, voor een bezoek aan de supermarkt kan je in Merchtem of Asse terecht. Mollem beschikt over een basisschool. Later kan je kroost met de fiets naar de middelbare school in Merchtem of Asse. De actieve jeugdbeweging zal hen de tijd van hun leven bezorgen. Onthaasten kan je in de manege, de fitness of door te gaan wandelen of fietsen langs de vele weides en bossen. Mollem is gelegen op slechts enkele minuten rijden van sporthal en zwembad. Kunst en cultuur snuif je op in cultuurcentrum Asse. Ontdek zeker ook het rijke hoppeverleden van de streek in de vele cafeetjes of brasserietjes. - CONTACTEER ONS VOOR GOEDGEKEURD STEDENBOUWKUNDIG ATTEST/VERKOOPDOSSIER

BINNENKANT

Faciliteiten Aardgas, Elektriciteit, Riolering, Stadswater

BUITENKANT

Type Grond
Tot. opp. 595,00 m²
Gevelbreedte 7,50 m
Perceelbreedte 10,50 m
Diepte (huis) 15,00 m
Oriëntatie tuin Noordwest
Bebouwing Halfopen

INFORMATIEPLICHT

Overstromingsgev. Mogelijk overstromingsgevoelig
Afgeb. oeverzone Niet van toepassing
Verkav. verg. In aanvraag
Steden. best. In aanvraag
Voorkooprecht In aanvraag
Dagvaarding In aanvraag

Extra info of een bezoek?

  • 0478 69 30 78
  • 9300 Aalst - Vrijheidstraat 41
  • 1730 Asse - Schermershoek 48
  • Pieter Vanderstraeten - B.I.V. 507 539

Uw eigendom snel verkopen?


Laat uw woning gratis schatten.

U wil uw eigendom snel en zorgeloos verkopen aan de beste prijs? Dat treft. Dat willen wij ook. Daarom bieden we u een gratis waardebepaling van uw vastgoed. En ontvangt u na verkoop ook alle attesten gratis. Benieuwd? Bel of mail ons.