Vastima verhuurt uw eigendom zo snel mogelijk aan de beste prijs. Beloofd!

Professioneel, snel en met rendement. Zo wil u uw huis of appartement verhuren. Daarom selecteren we betrouwbare huurders voor uw vastgoed of opbrengsteigendom. U slaapt op beide oren en geniet van de maandelijkse huur.

Vraag nu gratis verhuuradvies en wij nemen uw zorgen voor onze rekening.

Gratis schatting aanvragen

Immo verhuren met Vastima

Zekere huuropbrengsten

Zekere huuropbrengsten

Uw woning of appartement zorgeloos verhuren, start met zekerheid en vaste huuropbrengsten. Dankzij Vastima profiteert u van onbezorgd rendement en een volledige service. Van solvabele huurders tot contractopvolging.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Vastima is een klein immokantoor. Daar profiteert u van. U kent ons persoonlijk en wij kennen uw dossier en vastgoed tot in detail. Van eerste kennismaking tot volledige huuropvolging: alles gebeurt in discretie en vertrouwen.
Volledige opvolging

Volledige opvolging

Een woning verhuren vraagt administratie. Contracten opstellen, verhuurnormen respecteren, huurgelden innen en ga zo maar door. Vastima bijt zich voor u vast in alle beslommeringen. Opnieuw een zorg minder voor u.
Online sterk

Online sterk

Huurders zoeken online naar een huurpand. Als digitale specialist stellen we uw woning of appartement te huur op het wereldwijde web. En promoten we uw vastgoed online. U bereikt snel de juiste huurder en krijgt meteen huuropbrengsten.
Actief huurders zoeken

Actief huurders zoeken

Ja, wij hebben een groot klantenbestand. Dat screenen we meteen naar geïnteresseerde huurders. Bovendien wachten we niet af. We gaan actief op zoek naar huurders en zorgen voor een hoogstaande selectie.
Vlotte communicatie

Vlotte communicatie

U bent eigenaar van uw pand. Dus wilt u op elk moment op de hoogte zijn. Terecht. Daarom staan we in nauw contact met u. Telefonisch, persoonlijk of via mail: u weet op elk moment de stand van zaken.

Maak kennis met Pieter

“Ik wil dat huurder en verhuurder tevreden zijn. Over de samenwerking, over de opvolging en over het advies dat hij of zij ontving. Dat boven alles”, aldus zaakvoerder Pieter.


Het gezicht van Vastima? Dat is zaakvoerder Pieter Vanderstraeten. Al sinds 2010 is hij actief in immo en vastgoed. Eerst in opdracht van anderen, vandaag voor zijn eigen klanten. U dus.

Vastima werkt met een vast en professioneel team: energiedeskundigen, juridische adviseurs of bouwtechnische specialisten. Zo bent u altijd zeker van de beste deskundigen voor uw project.

Eerlijk, Pieter is niet de typische vastgoedmakelaar. En maar goed ook. Hij combineert zijn ervaring in immo, bouw en informatica voor een optimale service. Zowel digitaal als in lijvende lijve. Zowel voor u als verhuurder, als voor kopers en verkopers. Als oud-lector biedt Pieter u de ideale mix van online marketing voor immo, persoonlijk contact en een vlotte verhuur.

Klanten vertellen

Het is een cliché, maar zo is het wel: onze opdracht is pas geslaagd als alle partijen tevreden zijn, u als klant op de eerste plaats. Ons op ons woord geloven, hoeft niet. U hoort het zelf van onze klanten.

Beste Pieter

Bedankt voor uw uitstekende prestatie met de verkoop van onze hoeve. U geloofde er in deze te kunnen verkopen, iets waar andere niet zo zeker van waren.

Waar we kunnen, zullen we niet aarzelen om jou aan te raden. Je gaat veel verder dan de andere makelaars! You are the best!

De Putter - Van Damme - Affligem

Professionele, no nonsens makelaar die kort op de bal speelt en administratief punctueel zijn zaken persoonlijk opvolgt.

B. K. - Aalst

De communicatie met Pieter verliep heel vlot en zeer correct.

De professionele fotoreportage vind ik persoonlijk zeer geslaagd, proficiat hiervoor!

Het was zeer aangenaam met hem te werken. Pieter, doe zo voort!

Deneft - Opwijk

Na eerst mijn woning tevergeefs zelf hebben te koop gesteld, kwam ik in contact met Vastima.

Pieter, uw professionele aanpak leidde tot een snelle verkoop van mijn woning, bedankt hiervoor!

Ik zal u zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Van Den Bossche - Aalst

Voorbeelden van succesvol verhuren

Een slimme keuze voor immobiliën

Flexibel inzetbaar

U vraagt, wij antwoorden. Op elk moment van de dag, op elk moment van de week. Als klant bent u koning. Als dat betekent dat wij ons flexibel opstellen, dan doen we dat graag. We passen ons aan uw voorkeuren en agenda aan.

Kantoren in uw buurt

Vastima heeft een immokantoor in Aalst en Asse. Bij u in de buurt. Wij verhuren immo en vastgoed in de ruime regio. Van Aalst, Moorsel, Baardegem, Herdersem, Meldert, Erembodegem, Nieuwerkerken, Denderhoutem, Affligem, Essene, Asse, Mollem, Kobbegem, Merchtem, Brussegem, Opwijk of Mazenzele.

Verhuur met rendement

De beste garantie voor een goed rendement van uw opbrengsteigendom? Een stabiele verhuur aan de beste prijs. Daarom selecteren we nauwkeurig uw huurder. Omdat we geloven in samenwerkingen op lange termijn.