Gratis waardebepaling huis! Vastima is uw lokale expert.

Vraag hier uw gratis schatting aan en geniet van gratis attesten bij verkoop!

Gratis schatting aanvragen

Vastgoed verkopen met Vastima

Correcte waardebepaling

Correcte waardebepaling

Persoonlijke service

Persoonlijke service

Gratis attesten

Gratis attesten

Sterk in online promotie

Sterk in online promotie

Actief kopers zoeken

Actief kopers zoeken

Permanente opvolging

Permanente opvolging


Waardebepaling huis door immokantoor Vastima

Heeft u een woning die u graag op de markt zou willen zetten? Dan is het wel belangrijk om te weten wat het pand precies waard is. Zo kunt u namelijk een passende prijs vragen en loopt u geen waardevolle inkomsten mis. U weet misschien hoeveel het huis waard was toen u het kocht, maar hoe is de prijs veranderd in de jaren die daarop volgden? Een woning kan door verbouwingen en renovaties aanzienlijk in prijs stijgen, dus het is altijd de moeite waard om de waarde van uw huis door een expert te laten schatten. Bij immokantoor Vastima kunt u altijd terecht voor een schatting van uw woning. Onze experts weten namelijk precies waar ze op moeten letten, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de waarde van uw huis. Dat maakt het vervolgens weer makkelijker om te onderhandelen met eventuele toekomstige kopers.

in 1 dag

Waardebepaling huis: het oog van een expert

Bij immokantoor Vastima hebben we echte experts in huis die alles weten over de waarde van woningen. Wij komen graag bij u langs om alle details op te nemen, zodat we een gedetailleerd beeld van uw woning kunnen schetsen. Tijdens een waardebepaling letten we op een aantal belangrijke zaken. Zo heeft de ligging van uw woning invloed op de waarde. Een huis dat direct naast een spoorweg ligt, kan eventueel minder opleveren dan een woning in een rustige woonwijk. Ook de staat van het huis is belangrijk. Is er veel achterstallig onderhoud of is uw huis in optimale conditie? Dat is belangrijk voor toekomstige kopers, aangezien zij moeten weten hoeveel extra kosten er gemaakt moeten worden om het huis in perfecte staat te krijgen. Tegenwoordig is ook de isolatie van een woning belangrijk. Is er dubbel glas aanwezig, zijn de muren goed geïsoleerd en hoe wordt het huis verwarmd? Duurzaamheid loont, want een energiezuinig huis is zeker meer waard. Door de kwaliteiten van uw woning te vergelijken met andere woningen, kunnen we een treffende waarde schatten.

in 2 weken

Onze gratis service

Het schatten van uw woning is een belangrijke stap in het verkoopproces. Zo weet u namelijk waar u aan toe bent, maar weten toekomstige kopers ook precies waar ze voor betalen. Het is daarom belangrijk om uw huis altijd eerst te laten schatten door een expert voordat het op de markt wordt gezet. Bij immokantoor Vastima vinden we het belangrijk om een goede service te bieden. Daarom kunt u altijd bij ons aankloppen voor een gratis schatting van uw woning bij verkoop. Ook verhuur- of verkoopadvies hoort bij deze gratis service. Het is dus altijd mogelijk om uzelf te laten informeren door een van onze experts. Wilt u uiteindelijk doorgaan met de verkoop? Dan staan wij uiteraard ook graag voor u klaar. Maak dus gerust een vrijblijvende eerste afspraak, zodat u binnen de kortste keren weet wat uw woning nu werkelijk waard is.

in 1 week

Aangenaam, ik ben Pieter

“Als klant verdient u de beste ervaring. In elke stap van het traject. Daarom is een snelle, correcte en professionele service onze focus. Ik zou het niet anders willen.”


Vastima is het alter ego van Pieter Vanderstraeten. Als makelaar is hij al sinds 2010 actief in immo en vastgoed. Eerst voor een ander, nu voor zijn eigen klanten. U dus.

Energiedeskundigen, juridische adviseurs, vastgoedfotografen of bouwtechnische specialisten: Vastima werkt met een vast en professioneel team. Zo bent u altijd zeker van de service, op elk gebied.

Als lector informatica-economie en erkend vastgoedmakelaar combineert Pieter zijn twee passies: vastgoed en online marketing. Zijn ervaring in de bouwsector is een extra troef. Zo weet hij waarover hij praat, wat voor u belangrijk is en hoe die boodschap succesvol bij kopers vertaald wordt.

Klanten vertellen

Het is een cliché, maar zo is het wel: onze opdracht is pas geslaagd als alle partijen tevreden zijn, u als klant op de eerste plaats. Ons op ons woord geloven, hoeft niet. U hoort het zelf van onze klanten.

Pieter heeft onze woning verkocht op de eerste bezoekavond, en aan de vraagprijs!

Voor de rest: prima opvolging van dag 1 tot zelfs nog na de akte ... Steeds bereikbaar en grondig van A tot Z! Een echte aanrader voor immozaken te Aalst en omstreken!

Van den Brande - Cleemput - Aalst

Hartelijk bedankt Pieter voor de goede service.

U helpt de mensen van begin tot het einde , eerlijk en betrouwbaar . Snel en correct werk. Steeds bereikbaar en houd de klanten op de hoogte van de stand van zaken.

Wensen U nog veel verkoopgenot!

Wellens - Beerens - Aalst

Na eerst mijn woning tevergeefs zelf hebben te koop gesteld, kwam ik in contact met Vastima.

Pieter, uw professionele aanpak leidde tot een snelle verkoop van mijn woning, bedankt hiervoor!

Ik zal u zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Van Den Bossche - Aalst

Wij zijn heel tevreden over het werk dat je voor ons hebt gedaan.De verkoop van de woning is heel vlot verlopen en zijn u zeker dankbaar voor de goede aanpak voor de verkoop van onze woning.

We raden u dan ook aan bij toekomstige verkopers om u aan te prijzen.

De Kerpel - Opwijk