€ 499.000,00 - Aalst

Burgerwoning met polyvalente ruimte, stadstuin en garage

Een echte parel in zijn prijsklasse! Een pand met veel uitstraling en afgewerkt met prachtige materialen zoals parket en marmer.

Uitzonderlijk ook want deze stadswoning beschikt niet enkel over een leuke stadstuin maar ook over een polyvalente ruimte van wel 106 m² en annex garage van 35 m².

Deze voormalige burgerwoning werd op het gelijkvloers omgevormd naar praktijkruimtes met ontvangst, sanitair en wachtplaats. De praktijk werd opgedeeld in 3 afzonderlijke ruimtes waarvan de 2 aanpalende ruimtes terug tot 1 ruimte kunnen gevormd worden. Bij de aanpassingswerken behield men de oorspronkelijk art-deco invloeden zoals de houten deuren, vloeren, glasramen, ….

Op het verdiep treedt u binnen in la Douce France: De leefruimtes ondergingen een grondige upgrade in 2003. Dit met oog voor detail en een warm interieur waar het aangenaam vertoeven is. De opmaat gemaakte keuken met eikenwerkblad is het centraal gedeelte tussen de zitruimtes, terras met uitzicht over de stadstuin. Verder treft me er een apart toilet, badkamer met jacuzzi en badkamermeubel. Op het 2de verdiep werden er 3 slaapkamers gecreëerd alsook een dressing met mezzanine welke verbinding geeft aan de mansarde kamer met eigen badkamer en bijhorende inloopdressing.

De tuin biedt voldoende privacy en rust aan zijn bewoners inclusief mooi uitgewerkt terras. De perfecte plaats voor een BBQ of om jouw kroost in alle veiligheid te laten ravotten.

De polyvalente ruimte beschikt over centrale verwarming, elektriciteit en water. Het goed is langs achteren toegankelijk via de garage. Steeds handig voor fietsen of tuinafval. Kelder aanwezig.

De woning is uitermate geschikt voor grote gezinnen, vrije beroepers of zelfstandigen die op zoek zijn naar een bureau of praktijkruimte, zorg- of kangoeroewonen, Air BnB…

Wordt dit uw nieuwe uitvalsbasis?

Maak een afspraak

Jouw makelaar

Uw Vastgoedadviseur
Pieter Vanderstraeten
0478 69 30 78

Maak een afspraak

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Inschrijven

Droomhuis niet gevonden?

Laat ons weten wat je zoekt en wij sturen jou als eerste onze primeurs!

Hou me op de hoogte

Bekijk ook onze andere panden

Bekijk ook onze andere panden

Immo Vastima - Huis Te koop Gijzegem - Energiezuinige woning met een zee aan ruimte

Huis

Gijzegem

Energiezuinige woning met een zee aan ruimte

€ 579.000,00

908 ㎡
210 ㎡
3
Immo Vastima - Huis Te koop Affligem - Stijlvolle alleenstaande gezinswoning met prachtige tuin

Huis

Affligem

Stijlvolle alleenstaande gezinswoning met prachtige tuin

€ 429.000,00

721 ㎡
163 ㎡
3
Immo Vastima - Huis Te koop Aalst - Gezinswoning in de stadsrand met 3 slaapkamers en prachtige tuin

Huis

Aalst

Gezinswoning in de stadsrand met 3 slaapkamers en prachtige tuin

€ 435.000,00

1057 ㎡
190 ㎡
3